SOMMARLOV 1.0

Kommentera
Det är en glad emma som skriver ikväll. idag går jag på sommarlov och jag känner att jäkla vad skönt! tänk att ett år på högskolan redan är avklarat, det är så sjukt. vi pratade om det några i klassen idag, vissa känns det som man känt i flera år. är inte det rätt härligt så säg!? :) 
vi hade semenarie idag, slappt som fasiken och sen hade vi ett litet möte om nollningen efter det. sa hejdå till mina klassisar och följde med Josefine hem. vi driack kaffe på henne balkong och pratade skit. så glad att jag träffat så många härliga människor detta året. det är smått fantastiskt att man kan hitta så lika personer som en själv när man är 25. jisses :) 
Har en bra och härlig känsla i magen ikväll. har tagit en promenad med sofia, ännu en nyfunnen vän fast inte från skolan. har lagat mat och sitter just nu på balkongen och njuter av kvällsvärmen. tänk vad bra man har det. om tre dagar åker vi till grekland och när vi kommer hem ligger hela sommaren framför våra fötter. är inte det smått fantastiskt? 
Glöm inte bort att njuta fina ni. Livet är grymt! 
 
Fina Josefine.